Wat is er te doen

Radio marathon uitzending van 27 t/m 31 december via 90.1 FM

 

De zendamateurs van weleer gaan uitzenden van vrijdag 27 december 07.00 t/m dinsdag 31 december 19.002. En zijn te beluisteren op de 90.1FM. Piratenzenders uit andere tijden zoals de Disco, de Zwarte Bizon, Gele Roos, Rocking Billy, de Villa, Kleine Rakker, DJ Jamber, Bikini Radio, Condor, Unikum radio, Gleujdraod FM en de Ethersound zullen te horen zijn.
Sinds vier jaar zijn een grote groep amateurs uit deze regio in Gelderland aan het eind van het jaar actief. Ook kan er tijdens deze dagen een bezoek worden gebracht aan deze tijdelijke studio in Oosterwolde aan de Mheneweg Noord 11 in Oosterwolde.

Zaterdag 28 en maandag 30 december optredens van diverse artiesten in de grote tent!

Deze avonden is de toegangsprijs € 5,=. Een gezellig eindejaars schuurfeest met geweldige artiesten op het podium. Met o.a. Martin Dams, Chris de Roo, Kevin Terpstra, Arjan Venemann, Stef Ekkel, Het IJsselduo, Jolanda ten Hoven, Harm Wolters, Wimmie Bouma en Belinda Kinnaer.

Een gezellig eindejaars schuurfeest om het jaar mee af te sluiten!


En dat allemaal voor de nierstichting!

Dit jaar is een bijzonder editie, Drea van Dijk heeft van haar nier donor een nieuwe nier ontvangen.
Reden voor dankbaarheid en gezelligheid. Ook u kunt bijdragen aan deze Sponsor Marathon voor de nier stichting. 

Wat kun je doen:
Help mee om deze actie voor de Nierstichting een succes te maken, doneer, breng een bezoek op de feestlocatie, feest mee,
sponsor met vrienden, familie, buren of jou bedrijf dit initiatief. Sponsor een plaat, geef spontaan, of bedenk iets unieks!!

Mheneweg Noord 11

Oosterwolde

Telefoonnummer: 06-45452424

Email: info@anderetijdenmarathon.nl